Hotel PATRIA

Hotel Patria nalazi se u gradu Beli Manastir i jedini je hotel kategorije četiri zvjezdice u Baranji. Otvoren je 2006 godine i prostire se na 5000 kvadratnih metara izgrađene površine.
Ugodno vrtno okruženje hotela s uređenim zelenim površinama, vanjska terasa s caffe barom te hotelsko etno selo Baranjski divani s jezerom u nastavku hotela glavna su obilježja eksterijera…
43 dvokrevetne sobe / 7 apartmana / 2 predsjednička apartmana / Welness & fitness centar / Sauna & solarij / Dvorane za kongrese i sastanke

Hotelsko etno selo ”Baranjski divani” s jezerom nalaze se u nastavku hotela Patria. Svojim konceptom, dizajnom, sadržajem i atmosferom predstavljaju zaista nešto posebno. Odmorite se uz jezero, razgledajte izložbu starih alata i brojnih izložaka u starim ambarima s početka XX stoljeća.
U Etno baranjskom i Ribljem restoranu uživajte u autohtonim baranjskim gastro delicijama koje pripremamo prema provjerenim recepturama. Poseban dodatak atmosferi pridonosi specifičan interijer restorana, pucketanje vatre u ognjištu, zvukovi tamburice.