Hotel PHOENIX GORICA

Hotel PHOENIX GORICA
Rezerviraj

Phoenix” je otvoren u proljeće 2005.g. Prvobitno je ”Phoenix” bio gostionica te je 2017. prenamjenjen u Hotel ”Phoenix”. Objekt se nalazi u Starom Čiču, jedan kilometar od Velike Gorice, na adresi Velikogorička 10B, glavnoj prometnici koja povezuje Veliku Goricu i Sisak.
U jedanaest godina postojanja, zbog svoje lokacije, ugodnog ambijenta, kvalitetne gastronomske ponude, te iznimno profesionalnog i ljubaznog osoblja, hotel Phoenix pozicionirao se u sam vrh ugostiteljske ponude Velike Gorice, Zagreba i šire okolice.
Sa ugostiteljskog i gastronomskog aspekta, udovoljavamo svim željama naših gostiju, od tradicionalnih do suvremenih i što je danas najvažnije, poslujemo po strogim HACCP standardima. U svom razvoju, hotel Phoenix postao je brand, prvenstveno zbog kvalitetnog omjera cijene i kvalitete svoje ponude.
Što nudimo?
Ako još niste posjetili hotel Phoenix, sa zadovoljstvom ćemo Vas svakodnevno očarati jutarnjom kavom, dnevno svježim gablecima (besplatna dostava), toplo/hladnim predjelima, domaćim juhama, vrhunskim roštiljem na drveni ugljen, janjcima i odojcima po narudžbi, raznim slasticama, te za Vaše potrebe, poslovnim ručkom ili večerom, cateringom, organizacijom Vašeg vjenčanja, rođendana, imendana, krstitki. pričesti, firme djeteta i drugih sličnih, a Vama jako važnih privatnih i poslovnih svečanosti.
Kapacitet restorana za evente i svadbene svečanosti je 260 sjedećih mjesta uz veliki plesni podij. Raspolažemo i sa malom salom do 80 sjedećih mjesta (iznajmljujemo za seminare i privatne zabave) te VIP salonom. U sklopu hotela je i ljetna terasa ukoliko želite uživati i vani na otvorenom, te dječije ograđeno igralište. Posjedujemo i vlastiti parking sa više od 120 čuvanih mjesta.
Hotel Phoenix raspolaže sa 12 soba opremljenih mini barovima, sefovima za čuvanje dragocijenosti, masažnim kadama, sat-tv, radnim stolovima…
U sklopu cijelog prostora dostupan je besplatni bežični pristup internetu.