Hotel villa HARMONY

Hotel villa HARMONY
Rezerviraj

Oaza luksuza

Hotel Villa Harmony je luksuzni hotel u centru Splita smješten na atraktivnoj lokaciji. Sam hotel nalazi se 20 metara od poznate splitske pješčane plaže Bačvice koja se prostire duž 600m obale. Plaža Bačvice nagrađena je Plavom zastavom za čistoću mora te turističkom oznakom ekološkog programa zaštite mora i priobalja.
Lokacija na kojoj se nalazi hotel lako je dostupna. Hotel je 7-10 minuta pješice od samog srca Splita – „Dioklecijanove palače“.
Hotel ima osigurana parkirna mjesta za svoje goste.
Hotel Villa Harmony odlikuje se vrhunskim dizajnom interijera i eksterijera. Sve smještajne jedinice, njih ukupno 26, okrenute su prema jugu, imaju vlastite balkone i nesmetan pogled na more i otoke. Bočni dio hotela obložen je staklenom stijenom te kroz nju smještajne jedinice imaju pogled na grad Split i predivnu splitsku plažu Bačvice.
Dio smještanih jedinica ima vlastiti jacuzzi na terasi.
Sve smještajne jedinice hotela Villa Harmony opremljene su vrhunskom tehnologijom, odnosno sustavom pametne sobe. Hotel ima vanjski bazen sa sunčalištem i barom, saunu, unutarnji bar te restoran u kojem se poslužuje buffet doručak.
S terase vlastite sobe hotela Villa Harmony svakog jutra možete nesmetano uživati u posebnom doživljaju doručka s prekrasnim pogledom na more. Opustite se i nesmetano uživajte u potpunom miru i privatnosti.
Prostor oko hotela okružen je autohtonim mediteranskim raslinjem, što čini jedinstvenu harmoniju luksuza i prirode u mediteranskoj oazi.