Autocamp TRSTENICA

Autocamp TRSTENICA

Kamp Trstenica smješten na samom ulazu u Orebić, 10 metara iznad čuvene pješčane plaže Trstenica na cesti uz more. Kamp ima stogodišnju obiteljsku tradiciju te u njemu vlada mirna i intimna atmosfera.

Kamp Trstenica je ocijenjen s tri zvjezdice, ima stogodišnju obiteljsku tradiciju te u njemu vlada mirna i intimna atmosfera. Nositelji smo mnogih priznanja za uspješan rad te svakom gostu pristupamo individualno i svojim iskustvom osigurati ćemo vam ugodan i miran boravak u našem kampu.

Naši gosti mogu uživati ​​na prekrasnoj pješčanoj plaži Trstenica koja se nalazi samo desetak metara od našeg kampa, koji se nalazi na samom ulazu u Orebić, na poluotoku Pelješcu. Naš kamp Trstenica prostire se na 0.3 hektara, te može ugostiti 90 gostiju i 25 do 30 kampera svih vrsta.

Ako posjetite naš kamp, imat ćete mogućnost surfati Korčulanskim kanalom, možete ručati u brojnim konobama i restoranima koji se nalaze u blizini ili šetati starom jezgrom Orebića i upoznati povijesne znamenitosti. Na brežuljcima iznad Orebića je franjevački samostan, koji čuva kolekciju pomorskih artefakata i zavjetnih slika, a prije svega nudi spektakularne poglede na cijeli arhipelag, Korčulanski kanal i otok Korčulu.

Uz bogatu ponudu aktivnosti za odrasle i djecu, Trstenica je savršena destinacija za obiteljski odmor za sve koji vole kampiranje. U ugodnom hladu maslina, agruma, stoljetnih borova i mediteranskog bilja, odličan je izbor za sve ljubitelje kampiranja koji svoj odmor žele provesti u intimnom i mirnom okruženju u prirodi.

Tu su i obiteljski Apartmani Kate koji također imaju ocjenu 3 zvjezdice. Apartmani Kate nalaze se u prizemlju nove kuće i uključuju kuhinju, moderno uređenu kupaonicu i dvije spavaće sobe. Apartman A1 može primiti 5+1 osobu, dok apartman A2 ima kapacitet 4+1 osoba.

U okolici našega kampa, u krugu od 100 metara, dostupni su svi sadržaji za ugodno i nezaboravno ljetovanje. Stoga, ako volite ugođaj i šarm južne Dalmacije, ako se želite odmarati na jednoj od najljepših plaža na Jadranskom moru – Kamp Trstenica vas čeka!