Villa Gordana

ORVAS: Villa Gordana nalazi se u najekskluzivnijem dijelu Dubrovnika (predio sv. Jakov), u nizu villa smještenih u dubrovačkim povijesnim vrtovima a u neposrednoj blizini najluksuznijih dubrovačkih hotela.
Od povijesnih zidina stare gradske jezgre Dubrovnika udaljena je samo 15 min laganog hoda. Ambijent osigurava privatnost i nezaboravan doživljaj Dubrovnika u obnovljenoj tradicionalnoj kamenoj dubrovačkoj kući. Villa Gordana ima prekrasan pogled na more i otok Lokrum. Nalazi se prvi red uz more, odmah iza parka.
Udaljenost do najbliže kamene plaže s prekrasnim pogledom na povijesne zidine starog grada je manja od 50 metara, dok se glavna šljunčana gradska plaža nalazi na udaljenosti od 600 metara.
Villa Gordana sastoji se od prizemlja gdje je smještena kuhinja, blagavaonica, dnevni boravak i WC. Unutarnjim stubištem dolazi se do prvog kata na kojem se nalazi jedna velika soba s bračnim krevetom i jedna manja jednokrevetna soba te kupaonica. Isti raspored prostorija nalazi se i u potkrovlju.