Villa Mermaid

ORVAS: Villa Mermaid je novoizgrađena moderna villa sa prekrasnim pogledom na dalmatinske otoke i grad Split. Nalazi se u mjestu Podstrana, u blizini crkve, 15 km od centra Splita i 14 km od Omiša (rafting, fliper,…itd.). Od najbliže plaže udaljena je svega 320 m, a ugodnom šetnjom možete obići prekrasne plaže koje se protežu 6 km uz obalu, uz brojne restorane i kafiće. Najbliži noćni klub i casino udaljen je 2,7 km, dok je najbliži golf teren (sa 4-6 rupa) udaljen 4,3 km.
Villa Mermaid ima podzemnu etažu sa dvoranom koja je opremljena klima uređajem, SAT TV-om i DVD-om. Tu se nalazi i odvojeni WC.
Prizemlje sadrži 2 spavaće sobe, 2 en suite kupaonice, WC/ spremište, kuhinju / blagovaonicu i prostor za zabavu.
Na prvom katu nalaze se 2 spavaće sobe s bračnim krevetom, 2 en suite kupaonice, WC / spremište te kuhinja / blagovaonica / dnevni boravak. Prva spavaća soba s bračnim krevetom (200 x 210 cm) povezana je s kupaonicom sa tuš kabinom (120 cm x 90 cm), bideom, umivaonikom, WC školjkom i sušilom za kosu. Soba je opremljena internet priključkom, klima uređajem , daljinskim upravljačem za vanjska sjenila. Druga soba s bračnim krevetom ima istu opremu i kupaonicu.
WC / spremište sadrži umivaonik, WC školjku, perilicu za robu, glačalo, dječji krevetić i hranilicu za djecu mlađu od 5 godina. Prostor kuhinje / blagovaonice / dnevnog boravka ima izlaz na 2 terase, dva klima uređaja i SAT TV.
Villa Mermaid ima vanjski privatni bazen (9.0 m x 4.0 m x 1.4 m) sa mlaznicama za protustrujno plivanje, a ulaz ima pomoćnu šipku i prilagođen je potrebama osoba s invaliditetom. Čišćenje bazena je potpuno automatizirano. Tu je i vanjski tuš, vrtna garnitura, 5 ležaljki, stolni tenis, vanjski kamin i 4 privatna parkirna mjesta.